Вълкът козината си мени, но нрава – никога!

08.06.2013

a-wolf-in-sheeps-clothingПомните ли Волен Сидеров по време на предизборната кампания? Душица беше! Добрият самарянин от плът и кръв! Даряваше телевизори на бедните, перални на мръсните, колички на “инвалидите” (както той ги наричаше!), генератори за манастирите… въобще, ангелче неземно! Избраха го някакви хора и… я, виж ти, агнето било вълк!

Днес в ефира на бТВ Волен Сидеров каза на Лора Крумова, че не трябва да се занимава с журналистика. Трябва да си седи вкъщи, да гледа деца, да готви, да домакинства. Накрая на предаването я пита дали се е занимавала с проституция. Въобще – чаровник от всякъде! Лора Крумова също очевидно си изпускаше нервите, което не отива на школуван журналист, но все пак я разбирам – и аз да се карам с Волен 20 минути, и моите нерви няма да издържат.

Откакто минаха изборите Сидеров се държи агресивно, вандалски и мутренски. Цялото му излъчване е на човек, който изведнъж е станал цар на вселената и всичките комплекси на дребната му душичка, които са били потискани от собствената му маломерност, изведнъж са избили на повърхността. Знаете как става – дай на неподготвения власт и му гледай сеира.

Единственият политически аргумент на Сидеров в тази махленска караница, присъща за селски събор, беше, че видите ли и той да не бил дал глас за кворум, пак щяло да има кворум, така че той не бил подкрепил кабинет на БСП и ДПС, това били лъжите на Цветанов, които били нашепвани в ухото на водещата. На този аргумент на Сидеров, аз ще кажа само едно – ГЛУПОСТИ! Дори и да се чете поименен списък на присъстващите депутати, ако няма регистрирани и присъстващи в залата 121 народни представители, то кворум няма и не може да има. При което не може да се състави правителство, мандата се връща при президента за ново раздаване, което няма как да е успешно, ерго – нови избори. С регистрирането си в Народно събрание Волен осигури кворум и бетонира избирането на правителството, каквото и друго да говори, то просто не е истина.

Демократичната и истинска парламентарна постъпка би било да се регистрират всички народни представители. Тогава при гласуване няма как да се постигне мнозинство, ако ГЕРБ и АТАКА гласуват против правителството на Орешарски. Защото гласовете биха били 120 на 120. Но като се регистрира само Сидеров и гласува лицемерно “против”, то гласовете стават 120 “за” и 1 “против”, с което се избира правителство. Така Сидеров няма какво да говори, че бил спасил България от “цирк” пред патриарха и посланиците. Аман от такива спасители на България!

Днешното му поведение, лъжите в ефир, арогантното и просташко държане, както и това, че “защо натискат жените да водят предавания, нека си домакинстват” – показа Волен Сидеров в истинската му форма. Мен лично ме е срам от такива народни представители. Ако такива като този ще направят България едно добро място за живеене… горко ѝ на България!

Споделете в социалните мрежи

1 коментар за “Вълкът козината си мени, но нрава – никога!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *