Лумпенска история!

21.05.2013

136913103030399

Днес за пореден път се убедих, че българският политически живот е тотално загнил, и има нужда от генерална промяна. Волен Сидеров, заедно с шайката си атакисти, притисна журналист до стената на Народно събрание, крещейки, задържайки журналиста, без да му дават право да си тръгне. След това Сидеров се “скара” на полицай, че е дошъл да опази реда, и го заплаши с разговори с “шефа” му, използва депутатския си имунитет като щит, който да му позволява да безчинства, както си иска. Безумец!

Държането на “народните представители” от АТАКА беше повече от отвратително. То прекрачи всички граници на едно политическо участие. Изборите поставиха Сидеров в много влиятелна позиция, която той очевидно не може да понесе. Ситуацията стана “Пази, Боже, сляпо да прогледа!”. До преди 3-4 месеца Сидеров беше почти изгубил надежда, че ще прекрачи пак прага на Народно събрание, днес изборите му връчиха властта да определи кой и как ще управлява държавата. Иронията е, че Сидеров влезе в традиционната роля на ДПС – балансьорът.

Целият му скандал пред парламента беше толкова глупашки и прост, но му свърши страшна работа – сега всички ще се концентрират върху глупостите му и от АТАКА ще стискат палци хората да не разберат, че с действията си те всъщност подкрепиха БСП и ДПС. Просташкият опит за диверсия обаче няма да мине!

Не, че искам да влизам в защита на СКАТ, но атаката на АТАКА срещу журналиста Теодор Ангелов беше, защото собственикът на СКАТ е нарекъл избирателите на Сидеров “лумпени”. СКАТ са в голямата си част тежко национализирани и след време ще гледаме и техните сеири, но днес все още гледаме панаирите на Сидеров. И някой трябва да го каже – поведението на АТАКА днес беше изключително лумпенско и въобще не отива на хора, претендиращи да управляват държавата.

Споделете в социалните мрежи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *